Spaar jij met ons mee?

SPAREN BIJ WESS HORECA GROEP:

Wij zijn ontzettend blij met jou als onze trouwe gast. Daarom hebben wij een speciaal spaarprogramma. Gewoon, zodat wij keer op keer kunnen laten blijken dat wij heel erg blij met jou zijn!
Registreer je en spaar direct mee voor mooie kortingen, gratis gerechten en andere leuke cadeautjes. 

SPELREGELS:

- Om mee te doen hoef je enkel je emailadres in te vullen. Registreren kan via onderstaande button. Handige tip: Maak een bookmark aan op je mobiel van de inlogpagina. Hier kun je namelijk ook de QR code vinden die in de zaak gescand zal worden om je gespaarde punten bij te schrijven. LET OP! Na het aanmaken van een bookmark zal de app opnieuw vragen in te loggen. Vraag hiervoor een nieuwe inlog code aan. 
- Voor iedere euro die je bij een van onze zaken uitgeeft ontvang je 1 punt tot een maximum van 150 punten per bezoek.
- Benieuwd waar je voor kunt sparen? Van een heerlijk stukje huisgemaakt gebak tot een 3-gangen menu naar keuze. Nadat je geregistreerd en ingelogd bent kun je zien voor welke beloningen je kunt sparen.
-Helemaal leuk: iedere maand hebben we verschillende specials. Dit zijn tijdelijke beloningen waarvan je voor een gereduceerd aantal punten kunt genieten! De specials ontvang je aan het begin van de maand in je mailbox én herken je direct in onze cadeautjesshop aan de naam 'SPECIAL'.
- Je punten zijn onbeperkt geldig. De beloningen zullen vaker wisselen.

Spaar je al mee? Log je dan in via onderstaande button.

Nog leuker:

Wil jij graag sneller sparen? Er zijn een aantal (leuke;)) manieren om bonuspunten te verzamelen:
- Maak jij een account aan? Dan krijg jij zomaar van ons de eerste 25 punten cadeau!
- Koffieuurtje | iedere ochtend tussen 10.00u en 11.00u ontvang je dubbele punten bij onze zusjes LUNA Eten & Drinken Sittard en LUNA Eten & Drinken Stein. 
- Ontbijtpunten | schuif jij aan voor een luxe ontbijt?
Dan ontvang jij bij het afrekenen ook dubbele punten!
ieder weekend kun je bij al onze restaurants (m.u.v. Arrosto) aanschuiven voor een heerlijke ontbijt. 
- Italiaanse lunch | geniet jij bij ons zusje Arrosto (Roosteren) van een heerlijke lunch in Italiaanse stijl? Ook dan krijg je dubbele punten!
- Heb jij alle 5 de zaken van WESS Horeca Groep bezocht en heb jij hier punten gespaard? HOPPA, weer bonuspunten!

VEELGESTELDE VRAGEN:

- Kan ik de punten van mijn vorige bezoeken nog terughalen? Je spaart mee vanaf het moment dat je geregistreerd bent. Het is helaas niet mogelijk om punten van eerdere bezoeken nog toe te voegen. 
- Belangrijk om bij je bezoek de app te laten zien. Achteraf punten toevoegen is helaas niet mogelijk. 
- Hoe verzilver ik een cadeau? Heb jij voldoende punten gespaard voor je gewenste beloning? Wat leuk! Bezoek de zaak waar je graag je beloning wilt verzilveren (reserveer indien nodig). LET OP: niet alle beloningen zijn in alle zaken te verzilveren. Laat onze collega's de app zien en je gewenste beloning. Onze collega zal zorgen dat je puntensaldo bijgesteld wordt en jij kunt gaan genieten van je gekozen beloning!
- We hanteren één rekening per tafel, de punten zullen worden toegekend aan de betalende gast. 
- Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail ons dan: info@wesshorecagroep.nl. We helpen je graag!