Waar kunnen we je mee helpen?

Donderdag tot en met zondag geopend tot 11u tot 19:30u voor onze famous High Tea en de lekkerste tapasboxen! Daarnaast serveren we deze dagen de lekkerste sjieke frietjes van Stein!

Dagelijks geopend van 10:00u tot 19:30u voor verse maaltijden, heerlijke gebakjes en de leukste cadeautjes. Ook kun je bij ons terecht voor de lekkerste broodjes en koffies TO GO. 

Dagelijks geopend van 11u tot 19:30u voor onze famous High Tea en de lekkerste maaltijdboxen! Ook dagelijks geopend voor een heerlijk hapje of drankje TO GO tijdens een wandeling! 

Dagelijks geopend van 16:30u tot 20:00u voor huisgemaakte pizza's en verse pasta's. Kom afhalen of laat ze bezorgen en geniet van de lekkerste Italiaanse gerechten bij je thuis! 

LUNA Sittard is iedere donderdag, zaterdag en zondag overdag open voor heerlijke wafels, soepjes en gebakjes TO GO. Kom gezellig langs! 

 

Dagelijks geopend van 16:30u tot 19:30u voor de lekkerste maaltijden bij je thuis! Geniet van een heerlijke saladebowl, een verse pasta of een fantastische hamburger! 

Zoek jij de leukste baan van de wereld met de gezelligste collega's? Zoek dan niet verder en solliciteer op onze openstaande functies!