Moederdag arrangementen

Bestellen is helaas niet meer mogelijk!

Moederdag staat weer voor de deur. De hoogste tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. En hoe kan dat nou beter dan met één van onze heerlijke arrangementen? Ga jij voor een heerlijk ontbijt, een royale high tea of matcht de high wine meer met jouw moeder? Voor ieder wat wils! Maak een keuze uit een van de onderstaande arrangementen en bezorg jouw moeder een onvergetelijke Moederdag!

 


Ontbijt arrangement

Start de dag met een uitgebreid ontbijt (op bed). Van breekbrood tot croissantjes en van een ei-bacon muffin tot yoghurt met fruit. En dat is nog niet alles. Het ontbijt bestaat uit broodjes, diverse zoetigheden, luxe beleg, fruitsapjes en thee van Blanche Dael. Het ontbijt kost € 17,95 per persoon. Uiteraard hebben we ook aan de kleintjes gedacht. Een ontbijt voor kids bestaat uit o.a. broodjes, croissantjes, ham, kaas, hagelslag, pancakes met aardbeien, minimuffins en een fruitsapje. Dit allemaal voor maar € 9,95. Zo maken jullie er samen een onvergetelijke Moederdag van!

 

 

 

High tea arrangement

Geniet van quality time op Moederdag met onze heerlijke high tea. We starten volgens het ritueel met enkele hartige hapjes; wrapjes met carpaccio, belegde hartige broodjes, pulled chicken pakketjes en een soepje. Vervolgens gaan we over naar de zoetigheden; scones, pancakes en home made gebakjes onder het genot van (verse) thee. Ons high tea arrangement voor volwassenen kost € 23,95 per persoon. Ook een high tea bestellen voor jouw mini me? Deze kost €13.95 en bestaat uit; een broodje aap met kaas en ham, pancakes met aardbeien, een knakworstje in bladerdeeg, een soepje en een fruitig spiesje. Alles voor een gezellige en vooral culinaire Moederdag!

 


High wine arrangement

Of verras je jouw moeder dit jaar met een high wine? Onze high wine kost €28.95 per persoon en bestaat uit een borrelplank met diverse luxe vleeswaren, kaasjes, olijven, smeersels en uiteraard heerlijk Italiaans brood. Daarnaast ontvang je verschillende tapas hapjes. Deze hoef je alleen nog eventjes op te warmen in de oven en smullen maar! Voeg daar een flesje Prosecco en twee flesjes wijn naar keuze aan toe en het genieten kan beginnen! Hét recept voor een gezellige Moederdag!

Praktische informatie:

 • Alle arrangementen zijn af te halen bij WINDRAAK31 of LUNA Eten & Drinken Stein of Arrosto.
 • Het ontbijt kan ook bezorgd worden in Gemeente Sittard-Geleen, Gemeente Beek, Gemeente Stein, Susteren, Nieuwstadt, Roosteren, Dieteren, Puth, Schinnen, Oirsbeek, Amsterade, Doenrade, Bingelrade, Jabeek, Schinveld, Brunssum en Hoensbroek. 
 • Uiterlijke besteldatum: 6 mei, op=op!
  Bestellen kan tot 12.00u.
 • De bezorgkosten bedragen € 3,95.
 • Bekijk per arrangement de mogelijke tijdvakken.
 • Tip! Bestel een ansichtkaart inclusief eigen tekst erbij voor € 2,95.
 • Vragen? Stuur een mailtje naar moederdag@wesshorecagroep.nl
 • Nog meer feest? Bestel een flesje Prosecco piccolo (€ 3,95) of een grote fles Prosecco (€ 12,95) bij je ontbijt of high tea. 
 • We houden graag rekening met zwangerschap of vegetarisch bij het ontbijt & de high tea, wanneer je dit in de opmerkingen zet. De high wine kan wel vegetarisch bereid worden, maar niet zwangerschapsproof. Overige uitzonderingen zijn slechts beperkt mogelijk en pas definitief nadat deze door ons bevestigd zijn.

Aardbeienwandeling

Tickets bestellen is helaas niet meer mogelijk!

Liever eropuit? Koop dan tickets voor onze  aardbeienwandeling! In het weekend van 8 & 9 mei (Moederdag) organiseren we vanuit LUNA Eten & Drinken Sittard een tweede editie van onze aardbeienwandeling. In totaal krijg je 4 verschillende aardbeien zoetigheden.
Leuk als Moederdag activiteit!